Icon Rintaleikkaus

Pelkäsin eniten kipuja ja pahoinvointia, mutta paikallispuudutuksen ansiosta en tuntenut kumpaakaan. Suosittelen Tatun tekemää, lähes kivutonta rintojen suurennusta lämpimästi, sillä olen sekä toimenpiteeseen että sen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.
- Susanna. Rintojen suurennus paikallispuudutuksella.

Rintojen koko vaihtelee yksilöllisesti ja voi muuttua esimerkiksi ikääntymisen, imetyksen tai laihtumisen seurauksena. Plastiikkakirurgialla rintoja voidaan sekä pienentää että suurentaa toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Rintojen pienennys

Ylisuuret rinnat aiheuttavat usein selkäkipuja ja haittaavat urheilua sekä muuta liikkumista. Kun rintoja pienennetään omaa rintakudosta muokkaamalla, rinnat nousevat samalla hieman ylemmäs. Lopputuloksena ovat kauniit ja luonnolliset rinnat.

Rintojen suurennus

Silikoni-implanteilla rintoihin saadaan lisää muotoa, kokoa ja täyteläisyyttä. Vuosikymmeniä kestänyt käyttökokemuksiin pohjautuva tuotekehitys on tehnyt moderneista implanteista kestäviä ja turvallisia.

Silikoni-implanteilla voidaan korjata:

  • raskauden tai painonvaihtelun aiheuttamia muutoksia
  • pienirintaisuutta
  • epäsymmetriaa
  • sairauksien aiheuttamia rintamuutoksia

Uusimmat implantit sisältävät hyytelömäistä silikonigeeliä, joka tuo rintojen rakenteeseen luonnollisenkaltaista elastisuutta ja estää rintojen kovettumista eli kapseloitumista.

Moderneilla implanteilla saavutettava lopputulos on kaunis, kestävä, luonnollinen ja pitkä-aikainen. Silikoni-implantit eivät haittaa imettämistä, ja säilyttävät muotonsa myös imetyksen aikana.

Onnistunut rintojensuurennus alkaa plastiikkakirurgin konsultaatiolla. Haluttua kokoa voidaan hahmottaa rintaliivien sisään asetettavilla silikonitäytteillä. Niiden avulla asiakas saa suuntaa-antavan käsityksen siitä, miltä uudet rinnat näyttävät vaatteet päällä.

Leikkaus ja toipuminen

Rintaleikkaus onnistuu yleensä päiväkirurgisena leikkauksena, joten kotiin pääsee vielä samana päivänä. Toimenpide tehdään yhä useammin paikallispuudutuksessa, mikä helpottaa toipumista, vähentää leikkauksen jälkeistä kipua ja voimakkaiden kipulääkkeiden tarvetta.

Leikkauksen tulokset voidaan nähdä heti leikkauksen jälkeen, joskin rinnoissa esiintyy aluksi turvotusta. Silti moni palaa töihin jo pari päivää operaation jälkeen.

Leikkauksen jälkeen tulee välttää kaikenlaista nostelua sekä nopeita tai voimakkaita ylävartaloliikkeitä noin parin kuukauden ajan. Rintoja tuetaan erikoisrintaliiveillä, joita käytetään ympäri vuorokauden kahden viikon ajan.

Ennen ja jälkeen galleria

Click for Zoom
Ennen
Jälkeen