Icon Pistoshoidot ja täyteaineet

Kun kollageenin luontainen tuotanto iän myötä vähenee, iho menettää kimmoisuuttaan ja elämän jäljet alkavat näkyä kasvoilla entistä selvemmin. Pistoshoidot ovat nopea ja leikkausta kevyempi vaihtoehto iän tuomien muutosten korjaamiseen. Taitavasti tehtynä pistoksilla saavutetut tulokset ovat kauniin luonnollisia, eivätkä kasvot muutu liian ilmeettömiksi.

Turvallisen ja huomaamattoman lopputuloksen aikaansaamiseksi lääkärin on tunnettava käytettävät aineet ja ihmisanatomia. Asiakkaan turvallisuuden varmistamiseksi anatominen osaaminen on erityisen tärkeää silloin, kun pistokset kohdennetaan syvälle ihon alle, kuten ohimokuoppaan tai alaluomien kyyneluraan.

Kasvojen lisäksi pistoshoidoilla voidaan tasoittaa myös dekolteen alueetta tai hoitaa kainaloiden ja kämmenten liikahikoilua. Botuliinilla saadaan myös hyvä tuloksia hampaiden narskuttelun ja tensio- eli jännityspäänsäryn hoidossa.

Pistoksissa käytetään muun muassa ilmejuonteita tehokkaasti silottavaa botuliinia sekä ihoon täyteläisyyttä tuovaa hyaluronihappoa. Botuliini vaikuttaa paikallisesti pistoskohdassa, rentouttaen ryppyä aiheuttavaa ilmelihasta. Hyaluronihappo biohajoava ja ihossa luonnostaan esiintyvä aine, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti tehden sen kimmoisaksi. Paras ja turvallinen lopputulos syntyy usein tuotteita yhdistelemällä.

Pistoshoidoilla voidaan:

  • lieventää varhaisia ikämuutoksia, kuten pintajuonteita (muun muassa ns. sibeliusrypyt)
  • korjata kasvojen rakenteita kuten kyyneluraa, pientä leukaa tai ohimoa
  • hoitaa tehokkaasti liikahikoilua, tensiopäänsärkyä ja hampaiden narskuttelua
  • ylläpitää tai voimistaa leikkausten tuloksia

Toimenpide ja toipuminen:

Pistoshoidot ovat lähes kivuton ja nopea toimenpide ammattitaitoisen lääkärin tekemänä. Hoidon sivuvaikutuksia ovat lievä punoitus ja turvotus pistoskohdassa. Tulokset näkyvät turvotuksen laskettua ja kestävät tuotteesta riippuen muutamasta kuukaudesta reiluun vuoteen. Täyteaineilla tehdyn hoidon tulokset eivät siis pysyviä, vaan aineet häviävät elimistöstä. Pistosten toistaminen pidentää yleensä aineiden kestoikää.